Lillebror, og en ny start

Uperfekte ferieplaner, der alligevel gik meget godt

Ella blev hentet af sin far her til formiddag, og det var en stor glæde for hende at se ham igen. Nu er hun hjemme ved lillebror, som jeg skrev om i forrige blogindlæg.

Moren skal arbejde, men jeg ville også lige opdatere bloggen med nyt om vores sommerferie. Lige i dag er jeg nemlig taknemmelig og lettet over, at denne uge gik så fint! Ugen kunne være gået helt anderledes. 

Når jeg ikke har arbejdet i denne uge, har jeg lagt stories ud på Instagram. De har været fyldt med dejlige udflugter i den danske natur. Ja, det har bare lignet ren idyl. Det var det også – det har været en dejlig uge på mange måder, men der gik også en del ting galt i denne uge…

Sagen er, at jeg næsten fik grædt snot over mine uperfektheder i denne uge. Det lykkedes mig fx at glemme mine passwords til to forskellige e-mails konti på samme dag, og jeg måtte sende adskillige formularer ind til Microsoft, inden jeg fik gendannet de to konti! Sikke en omgang besvær, og jeg husker at skrive mine koder ned FLERE steder og både digitalt og med papir og blyant 😉

Og hvordan kunne det ske?! Hmm, jeg havde browserproblemer, og jeg chattede dermed med en medarbejder fra Outlook inde på Facebook (smart!). Han kunne bare sige, at mine e-mailproblemer måtte skyldes browserproblemer. Nu er jeg et utålmodigt menneske, så jeg fik straks tastet mine passwords forkert så mange gange, at browserproblemer var mit mindste problem! 😀

Så sådan lykkedes det mig at lukke to konti 😉

Det var såmænd bare efter ca. 3 forsøg pr. konti, at Microsoft valgte at acceptere, at JA, jeg var ejermanden bag de to konto.

Ella blev passet af mormor, da det stod på, så da jeg blev mødt af Ella og mormor i døren, ovenpå de her “dramatiske timer” med en bakke moreller til mig, var jeg tæt på LYKKELIG.

Det andet, som var ret uperfekt var, at det lykkedes mig også at få skabt en ufrivillig ferie i denne uge. Ved en fejl var det nemlig ikke registreret, at Ella skulle have haft pasning i børnehaven i denne uge… Uheld sker, og jeg skulle have dobbelttjekket, at alting var gået rigtigt til… Fredag eftermiddag fandt jeg pludselig ud af, at jeg IKKE havde pasning til Ella om mandagen, hvor jeg ellers havde fået en masse arbejde ind.

Men jeg var nu helt cool…. Det skulle nok gå altsammen. JA, jeg havde udsigt til ret meget arbejde i løbet af ugen, men Ellas far ville med garanti gerne tage hende noget ekstra, ligesom mormor sikkert gerne ville hjælpe.

Børnehaven ville virkelig også gerne hjælpe, men jeg kunne godt se, at der ikke var så meget at gøre. De planlægger jo i god tid, og det var bare mig, der skulle have dobbelttjekket, om hun nu også havde fået plads.

Lørdag fik jeg mere arbejde til lige præcis dén uge, hvor Ella skulle være herhjemme. Stressen begyndte at melde sig. Ellas far skrev så mandag, at hans kæreste skulle indlægges grundet operation, så han kunne ikke tage Ella i ugens løb. Udover at det selvfølgelig var vildt synd for dem, var det virkelig dårlig timing, da jeg havde tænkt, at farmand kunne få lidt ekstra tid med Ella. Vi havde jo haft så meget ferie, som var gået ud over hans faste dage med hende.

Men nu er alt gået i orden igen, efter operationen. Puha.

Mormor har heldigvis kunnet passe Ella, når jeg skulle arbejde. Hun nød at tilbringe tid med Ella, og de kunne rigtigt berette om, hvad de havde lavet, imens moren arbejdede. Skønt, og indimellem tog vi også på udflugter sammen, alle tre – bl.a. til Harteværket i Kolding og Legeparken i Kolding.

Udover en del stress i denne uge, har det også været en fantastisk uge. Det gik jo altsammen alligevel. Som selvstændig lærer du at have tillid til, at alting nok skal gå. Jeg har oplevet det SÅ mange gange. Når du har 2 deadlines i en uge, skal det nok passe, at den ene rykkes helt naturligt til ugen efter. Denne gang viste det sig også, at noget af arbejdet blev rykket til næste uge. Fantastisk. Jeg bryder mig ikke om at arbejde under pres, og det har været en kæmpe hjælp, at Ellas mormor kunne passe hende i ny og næ, så jeg kunne arbejde i ro og fred.

Det bliver alligevel godt, når Ella skal i børnehave på mandag. Vi har haft ret meget sommerferie nu, så nu trænger vi til en normal hverdag. Ella er jo yderst social, og jeg kæmper en brav kamp for at aktivere hende nok. Hun bliver simpelthen ikke træt, medmindre at hun leger med en helt masse legekammerater (som i børnehaven). Vi kan lave alverdens ting, men hun kan stadig stå op kl. 7.30 og først sove kl. 23.30 om aftenen (på de dårlige dage). Vel og mærke uden middagslur! Jeg er ved at blive rundtosset af søvnmangel på de dage. Heldigvis er det ikke hver dag, at det sker, men hun er et energisk barn 🙂

Så oveni de andre udfordringer, har jeg indimellem måtte kæmpe mig igennem dagene og sige til mig selv: “Du gør det godt, Astrid. Du når dit arbejde. Ella er glad. Alting ordner sig”.

Det fik jeg jo også ret i 😉 Det gode ved at blive ældre er, at jeg trods alt har mere tillid til, at alting ordner sig. Og hvis alting bare er kaos i en uge, overlever vi også det. Det er kun en begrænset periode…

Nu vil jeg snart ud og nyde vejret. Jeg håber, at du har en dejlig søndag i solen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebror, og en ny start