Samtaler med en 3-årig #påsken

Sommerferieplaner – og fremtidsplaner

33079099_2195255520501181_2395168648114208768_nDette blogindlæg kommer til at handle om sommerferieplaner – og fremtidsplaner, da jeg vist mangler at opdatere mine læsere på, hvad der er sket de sidste par måneder 🙂 Nu har jeg været væk fra skærmen, imens jeg var på matematikkursus, og jeg savnede bloggen… På Instagram har jeg været ret tavs, og mine stories handlede mest om matematik 😉

Mit matematikkursus…..

I forgårs var jeg til eksamen i mundtlig matematik, og jeg fik 7, hvilket jeg er lettet og glad for. Vi kunne komme op i 20 forskellige spørgsmål, og det var næsten ét fedt, hvad jeg trak. Jeg satsede bare på en middelkarakter. Det har været langt hårdere at være på det intensive 2-måneders kursus, end jeg havde forestillet mig. Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive en dans på roser, men det var jo tre afleveringer hver uge, plus lektier – og en del nyt stof, som jeg var mere end de ca. tre afsatte dage (til hvert emne) om at fordøje.

Men hvorfor overhovedet tage matematik B…..?

Der er flere der har spurgt mig, hvorfor jeg læser matematik? Jo, fordi jeg har søgt ind på trainee-læreruddannelsen, som er en helt ny uddannelse, hvor jeg skal arbejde på en skole i Fredericia, imens jeg uddanner mig til lærer – og ja, bl.a. matematiklærer! Jeg vil gerne undervise i primært dansk og matematik, så det er planen J

For en uge siden blev jeg ringet op fra en skole i Fredericia, der fortalte, at de gerne ville se mig til en jobsamtale, og det gik rigtig godt. Jeg venter spændt på svar, som jeg får d. 1. juni. Det føltes helt rigtigt, og jeg håber, at de har den samme gode mavefornemmelse – ellers må jeg finde på en plan B.

Der er mange grunde til, at jeg begyndte at overveje læreruddannelsen. Det må vist blive i et andet blogindlæg.

Sommerferieplaner?

Sidste år var Ella og jeg i Silkeborg på en lille mini-ferie, og vi var på hytteferie i Bogense med Ellas mormor og bonusbedstefar. I år er vi blevet inviteret i sommerhus på Mols Bjerge af Ellas mormor, og det bliver super skønt… Vi skal bare være ved stranden meget af tiden, regner jeg med, og rundt til de forskellige sommerforlystelser.

Jeg havde også planer om en mor og datter-tur, hvor vi kunne tage til udlandet – Ella fik endda fornyet sit pas, men nu kigger jeg efter gode oplevelser herhjemme i DK i stedet for. Hvis I har en god idé til en miniferie i DK – fx bondegårdsferie eller lignende, må I gerne skrive en kommentar.

Det var en update herfra, og jeg håber at I nyder sommeren 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samtaler med en 3-årig #påsken