Morgenerne er både de værste og de bedste

Samtaler med en 2,5-årig #gaver

img_20170607_120721_486Den anden dag da vi gik hjem fra dagplejen, prøvede jeg at starte en samtale med Ella om hendes dag i dagplejen. Vi snakkede om de forskellige legekammerater, hun har i dagplejen. Vi nåede til emnet om, at lille “Peter” (kalder vi ham) – en baby på 10 måneder ikke var til at lege med. Han var for lille. Så var det nemmere med de større børn. Jeg prøvede at forklare Ella, hvad babyer er for en størrelse. De vil bare gerne have deres basale behov opfyldt.

Samtalen forløb således:

Mig: Ja, Peter han vil bare gerne spise mad og sove, ikke?

Ella: Mmmm…

Mig: Var Peter glad så?

Ella: Nej, Peter ikke glad

Mig: Nå, var han sulten da? Eller savnede han sin mor?

Ella: Nej, Peter savnede ikke sin mor

Mig: Okay, så Peter savnede ikke sin mor

Ella: Nej, Peter bare gerne have gave…

Mig: Nååhhh….

Ella: Hvor er mors gave til Ella…? Det er fødselsdag! Jeg gerne gave…

 

Åh, de børn…

Sidste år brugte jeg hundrede år på at lave denne her løvekage til hende til hendes fødselsdag.

img_20161031_113251

Sjældent har jeg set et barn se så ligeglad ud 😉 Men hun var nok for lille. I år, hvor det sikkert havde været sjovt for hende, gider mor ikke. Ej, nu gør jeg det altså lidt nemmere for mig selv…

Men masser af gaver må jeg hellere købe til hende. Farmand bombarderer hende med gaver i øjeblikket, så hun mangler bestemt ikke noget. Selvfølgelig bemærker hun jo nok, at moren ikke følger trop, for hun plejer ikke at gå op i gaver. Men det er sikkert også bare alderen.

Næh, jeg er bare hende den “kedelige” mor, der sørger for en nærende kost, restriktioner på chokoladeindtaget OG antallet af gaver 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenerne er både de værste og de bedste