Sådan får du din baby/tumling til at grine højt

Mødregruppe-opskrifter – denne gang romkugler

IMG_3230Jeg havde fået en opskrift på romkugler af en fra min mødregruppe. Det måtte prøves, men desværre kunne min tyrkiske mand ikke lide dem. Det er vist lidt for typisk dansk med romkugler;-)

Til ca. 12 små romkugler brugte jeg:

En kakaoroulade, en mazarintærte, 2 dl. kirsebærsyltetøj og 2 spiseskefulde kakao. Det hele blandes sammen, rulles til kugler og sættes på køl i nogle timer. Dernæst rulles de i krymmel, kokos eller frysetørret hindbær.

Min mand var så ærgerlig over, at jeg bl.a. maste en kakaoroulade for at lave romkuglerne. Jeg lovede ham derfor, at hvis han ikke kunne lide dem, ville jeg købe en kakaoroulade igen i morgen og så kunne vi spise den. Så nemt er det at sikre sig kage her i huset..:-)

Vores sundhedsplejerske kommer forbi på onsdag, så vi kunne evt. byde hende på en hjemmelavet romkugle. Jeg forudser allerede de fedtede fingre.. Måske frisk frugt er bedre..? Hun skal forøvrigt lave en Boel-test, hvortil min mand spurgte: “Hvad så med os? Skal hun også lave en test på os?”. Det var vist mest for sjov, men jeg elsker at få stillet helt nye og relevante spørgsmål af min tyrkiske mand. Alt, hvad jeg tager for givet omkring Danmark og vores systemer bliver lige vendt på hovedet.

Hvilken nem kageopskrift kan du komme på? Og gerne én der ikke er sund..:-) Det har jeg bedst erfaring med.

Næste indlæg

Sådan får du din baby/tumling til at grine højt