Når to verdener mødes

Påskens bedste øjeblikke

12903816_10207505776580098_1126636915_oEftersom Ella havde overordentligt svært ved at sove i går, selvom vi egentlig havde kørt rutiner i ferien, kom der ikke et blogindlæg i går.

Ella og jeg havde ellers også gang i det helt store godnatritual ved at sige godnat til far, vi vinkede godnat, gentog ‘godnat’, lukkede døren med et ‘godnat’ og sad i evigheder i mørket, og jeg gentog for Ella igen og igen: “Ella skal sove”, og hun gentog efter mig: “Sove”.. Men hvad kom der ud af det? Jordens mest friske barn! Hun ville op i vindueskarmen, lave yogaøvelser og meget andet. Suk.

Men der kommer to blogindlæg i dag, for det betyder en del for mig at holde min udfordring med et blogindlæg hver dag i 14 dage 🙂  Jeg er super glad for, at en del flere læsere er kommet til, siden jeg startede min skriveudfordring.

Herhjemme har vi haft en stille og rolig påske, som nedenstående liste illustrerer – men det er jo netop i detaljerne at lykken ligger;-) Her kommer en liste med de bedste øjeblikke i påsken 🙂

  • Da Ellas 6-årige fætter fra Jylland sagde til Ella: “Jeg håber, at jeg kan komme forbi i morgen igen, så jeg kan løfte dig op igen”.

 

  • Da Ella fandt sit første Kinderæg i haven og lykken strålede ud af hende 🙂

 

  • Da jeg oplevede, hvor meget en godmodig familiehund vil finde sig i fra en tumling. Ella bliver vist aldrig bange for hunde;-)

 

  • Da jeg en eftermiddag var lidt irriteret på min mand, fordi jeg efterhånden havde været en del alene med Ella, men glemte det hurtigt igen, da han kom hjem med et stort smil efter at have mødtes med nogle tyrkiske venner, og han sagde til mig: “Du husker godt, hvordan det var for dig at møde danskere i Alanya, ik?”. Det gjorde jeg  – man kunne jo ikke stoppe med at snakke igen!;-) “Gensynsglæde” med nogle, man nærmest ikke kender i forvejen – det kender jeg! Og hvor er det rart, når ens partner smitter én med sin glæde 🙂

 

  • Da jeg fortalte min mand om påsken, og bl.a. fortalte, at det handler om tilgivelse, og han sagde, at det lød vel nok sympatisk;-) Hvis han vil gøre mig glad, skal han bare gå op i de danske traditioner – det betyder faktisk en del.. Og det kommer fra mig, der aldrig har gået så meget op i danske traditioner, dvs. før jeg blev gift med en tyrker (og blev mor selvfølgelig) 🙂

 

Jeg håber, at du har nydt påsken. Tak fordi, at du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når to verdener mødes