Jeg var også ved clairvoyant

Om det at være en dronning;-)

Endnu engang var det min mand der inspirerede mig til at skrive det her blogindlæg til Vores Børn. Hmm, jeg ved faktisk ikke engang, om han har læst det endnu;-) Men i hvert fald er det samtaler med ham der ofte får mig tunet ind på et emne. Der er virkelig mange “aha-oplevelser” i hverdagen, når man er gift med en tyrker;-)

Blogindlægget fra Vores Børn handler om familiesammenhold og at det at have et solidt familiesammenhold kræver en ægte “dronning”:-) Læs om, hvordan jeg definerer sådan en moderne dronning;-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Jeg var også ved clairvoyant