Boganmeldelse: 'Kan man se jeg har grædt?'

Når man prøver at få et svar ud af ens tumling…

IMG_20160318_114042De fleste har sikkert hørt om de der Apple opladere, som kan give stød og antænde sig selv! Jeg er desværre en af de uheldige, der har fået sådan en farlig oplader. Jeg har endda prøvet at få stød af den. Det var før det var almindelig kendt, at nogle enkelte typer af Apple opladerne gav stød, så dengang sagde jeg chokeret til min mand: “Det her er ikke normalt. Jeg fik virkelig stød!”. På en absurd måde var det første, jeg tænkte, da det kom frem, at de gav stød: “Så havde jeg jo RET!” 🙂 Nå, men opladeren vil blive ombyttet snarest muligt. Indtil da holder jeg meget øje med lille Ella, som ikke må være i nærheden af opladeren. I går da jeg gik i køkkenet få minutter, overraskede hun mig alligevel ved at tage opladeren ud af stikket! Så skyndte jeg mig at tage den fra hende, og undersøge om hun mon var okay, men hun var et stort smil, så umiddelbart lignede hun bestemt ikke én, der led nogen nød. Den undersøgende samtale foregik således, da jeg ville finde ud af, om hun havde fået stød. Jeg tænkte, at hun kunne forstå, hvad: “Sssshhhzzzzppp” betød – nemlig om hun havde fået stød?

Mig: Ella…Sssshhhzzzzppp…?

Ella (med et stort grin): Sssshhhzzzzppp…

Mig: Ella… BOM..? AV, AV.. ? Sssshhhzzzzppp…?

Ella (igen med et stort grin): Sssshhhzzzzppp…

Jeg konkluderede, at hun var helt okay;-)

Bagefter tog jeg hende på armen og tog hende med ud i køkkenet, så hun kunne få nogle Havrefras. Før hun overhovedet vidste, hvad jeg ville servere, sagde hun: “Farfar, farfar” imens hun pegede op på kartonen med Havrefras. Vi har overhovedet ikke øvet at sige: “Farfar”, da hendes farfar jo bor i Tyrkiet (og de kommer til at snakke tyrkisk sammen), så herhjemme er “farfar” åbenbart lig med Havrefras 🙂 Elsker de samtaler, man har med en tumling;-)

Næste indlæg

Boganmeldelse: 'Kan man se jeg har grædt?'