Du ved, at du er gift med en udlænding, når...

Mor og datter-samtaler #1

img_20161211_175458Jeg vil samle mine samtaler med Ella under hashtags nu, så det altid er nemt at finde tidligere mor & datter-samtaler 😉 Andre samtaler jeg har haft med hende kan læses her eller her…

 

Lige for tiden handler vores samtaler meget om edderkopper, da Ella ELSKER edderkopper og “spankelben”, imens jeg HADER dem og altid har gjort!

Således havde vi den her samtale forleden, da Ella så børnetv med en edderkop:

Ella: Edderkop, bange!

Mig: Er edderkoppen bange?

Ella: Neeej…! (rystede på hovedet, som om at det var helt åndsvagt)

Ella tilføjede: Mor, bange…

Mig: Er mor bange for edderkoppen?

Ella: JA!

Hun husker stadig, at jeg blev bange for en edderkop i sommers (som jeg skrev om her), og jeg har opgivet at lade som om, jeg synes, at edderkopper er dejlige… Ella er heldigvis helt sin egen, så hun er ligeglad med, hvad mor synes – hun synes selv de er skønne! 😉

 

Men der er også de stunder, hvor kærligheden til de ulækre stankelben også falder ud til mors fordel.. Således fik jeg min første kompliment af hende forleden… Hun sad i badet, hvor hun altid ser edderkopper eller stankelben – heldigvis mest indbildt 😉

Ella: Spankelben smukke øjne…

Mig: Smukke øjne?

Ella: Smukke øjne, mor…

Mig, der lyste op, og spurgte: Har mor smukke øjne?

Ella: Mor, smukke øjne

Og så selvfølgelig sagde hun det med et ægte charmesmil…

Åhh… <3

 

En dag da hun var i badekar, og for én gangs skyld fik lov til at børste tænder i badet, lød der pludselig et forskrækket hvin fra hende.

Mig: Hvad er der?

Ella: Fisk…! Uhhh!

Mig: Nej, det er bare tandbørsten, der svømmer rundt!

Ella: Ikke bange… Ikke bange…

Det er godt, at hun kan berolige sig selv, men hver gang tandbørsten “svømmede forbi” hende i vandet, lød der samme hvin… Bange, det var hun! 😉

 

Men tilbage til hendes kærlighed til edderkopper… Kærligheden gælder også SPIDERMAN og SUPERMAN! Interessen er vist opstået i dagplejen, hvor hende og hendes bedste ven konstant snakker om Spiderman og Superman. Således “ser” hun også Superman i alt… En aften havde jeg taget en rød træningstrøje på, som jeg normalt aldrig bruger. Ella kiggede straks på mig med et vagtsomt blik. Jeg fik næsten lyst til at spørge hende, hvad der var med hende? Hun pegede på mig, og følgende samtale fandt sted:

Ella: Det er superman…!

Mig: Er det superman?

Ella: Det er superman-mor

Mig: (Smilte bare og kiggede på hende)

Ella: Edderkop… Edderkop tøj….

Ja, det er næsten som ‘Gæt og grimasser’ herhjemme 🙂

 

Superman har virkelig hendes interesse, mærkede jeg forleden:

Ella: Kiks…. Kiks…

Mig: Vi har ikke kiks, men vi går lige straks i Superbrugsen.

Ella: Superman. Superman…

 

Jeg håber, at I får en super god uge med hyggestunder med familie og masser af julehygge.

Husk hvis I vil følge mig på FB, skal I huske at slå notifikationer til, så I ser, når der kommer nye indlæg 🙂 Det gør I ved at kommentere eller like indlæg/eller slå til, at I gerne vil se notifikationer for denne side.

2 kommentarer

 • Tea

  Som altid et sødt og dejligt indlæg, hvor jeg kan følge lidt med i jeres hverdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjertestreger

   Tak, Tea 🙂 Jeg nyder også at følge med på din blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, at du er gift med en udlænding, når...