'Miss Independent' og mor-rollen

Mit højeste ønske for Mors Dag

18553122_10155081023361413_1764429826_oI lørdags var vi på Odense Jernbanemuseum, og så Thomas Tog. Det var en dejlig dag! Faktisk den bedste dag i flere år. Ja, skørt, men sandt. Farmand ringede ikke hele dagen. Det ligner ham ikke. Han skrev hverken sms’er eller FB-beskeder. Jeg forstod simpelthen ikke mit held? Hvad var der sket? Jeg tjekkede FB et par gange. Den var go’ nok. Sidst han skrev var kl. 8. om morgenen – den sædvanlige morgen-besked, som jeg aldrig læser, men bare minimerer så hurtigt, som jeg kan nå at blinke med øjet. Han skriver også godnat hver eneste aften, og her laver jeg samme manøvre. Registrerer det, og minimerer beskeden så hurtigt som muligt. Jeg har frabedt ham mange gange at skrive så meget. Hans mange skriverier gør mig mentalt fraværende overfor Ella, og det fortjener hun virkelig ikke!

Jeg vidste egentlig godt, at han ville være sådan her, når jeg gik fra ham. Han kontakter mig dagligt ved at ringe mellem 10-20 gange og skrive sms’er eller skriver fra Messenger ca. 10 – 20 gange dagligt, men alligevel havde jeg tænkt, at hvis jeg nu igen og igen skar det ud i pap for ham, ville han forstå, at det var slut. I laaaang tid inden vores brud havde jeg forberedt ham på, at tingene skulle blive meget bedre, hvis vi havde en fremtid sammen.

Nu tænker jeg meget på, hvordan jeg kan undgå at være et offer ved at give ham magten over mit liv. Derfor fortæller jeg åbent, hvordan det er at være mig på denne blog. Jo mere, jeg tør at stå ved mig selv, jo stærkere føler jeg mig. Han læser også bloggen, og jeg har sagt til ham (advaret ham, hehe), at jeg er helt ærlig på bloggen 😉

Nå, men i hvert fald kunne jeg SLET ikke forstå, hvad der var sket, siden han ikke kontaktede mig i går. Det viste sig senere, at der havde været en form for teknisk fejl. Kl. 21.30 fik han endelig fat i mig, og han sagde straks, at han havde ringet SÅ mange gange, uden at jeg havde taget den. Hmm, det var vist en slags Mors Dag-gave, som sendt fra universet, og jeg tog imod gaven med kyshånd 😉

Jeg fik skam blomster og et fint kort af Baba. Det var da vældig sødt på den insisterende måde, og en måde, som han godt ved, slet ikke er mig! Han siger, at han vil prøve at vinde mig tilbage for evigt, og når jeg synes, at han er den mest uligevægtig mand, jeg kender, beroliger han mig med, at jeg jo fortjener blomster, fordi jeg er sådan en god mor for Ella. Det er bare dét! Ja, okay, så er det svært at sige noget, men vreden ulmer, skam 😉 Jeg er ikke tilfreds med, at mit liv ikke er mit liv. At mine grænser ikke er mine grænser, men hele tiden skal diskuteres.

I løbet af lørdagen mærkede jeg, hvordan en boblende glæde kom tilbage. Hold op, hvor var jeg glad! Jeg kunne se det sjove i enhver situation, havde masser af energi og fik fornyet tro og optimisme. Hvad mere kunne jeg ønske mig for en Mors Dag? Hvis det da så bare havde været det samme her i går. Men jeg nægter at lade ham styre min glæde på den måde, så jeg skal vist have fat i en masse kloge bøger om, hvordan jeg skaber min egen lykke, uafhængigt hvad der sker omkring mig… Hmm, lettere sagt end gjort…

Mors Dag, dvs. i går var ellers en meget fin dag, eller dvs. fra eftermiddagen og frem. Indtil sen eftermiddag havde Baba samvær med Ella, og det tærer altid på min energi.

Resten af dagen gik med, at vi spiste middag med verdens bedste mormor. Vejret var fantastisk, og jeg har jo egentligt alt, hvad jeg kunne ønske mig – bortset fra min personlige frihed. At opnå dette, er mit højeste ønske. I stedet vil jeg fokusere på den danske sommer, der lurer om hjørnet, de jordbær på mit køkkenbord, der venter på at blive spist, og at Ella har haft jordens dejligste weekend med forkælelse af både mor, far og mormor.

Jeg håber, at I havde en rigtig god Mors Dag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Miss Independent' og mor-rollen