Samtaler med en 2,5-årig #gaver

Mit gæsteblogindlæg på MamaWise

p1030630På denne regnvejrsdag har jeg ikke fundet inspiration til et nyt blogindlæg. I stedet deler jeg et blogindlæg, som jeg skrev i en anden forbindelse. For et par måneder siden skrev jeg nemlig det her blogindlæg på MamaWise, som jeg tænker, at I måske kan nikke genkendende til? Det handler om, hvor nemt det er at sætte hinanden i bås, og det er jo helt naturligt, men stadig lidt irriterende til tider 😉

I dag da jeg hentede Ella fra dagplejen, fik jeg lidt at vide omkring hendes rolle derhenne. Det var faktisk en lidt anden rolle, end jeg havde troet – en mere diplomatisk rolle end tidligere 😉 Nu er hun ikke længere den store, men har to jævnaldrende legekammerater. Et dagplejeskift fører også nye roller med sig – selv i en så lille alder.

Til det her blogindlæg har jeg fundet det mest solrige billede frem. Ella i smukt solskinsvejr – og uden filter! Det virker opkvikkende på en fredag, hvor jeg drømmer om sydens sol 🙂

Ha’ en god weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samtaler med en 2,5-årig #gaver