Sensommer- og efterårstanker om livet som mor

Livet fra en knap 3-årigs perspektiv #hvadbørnsiger

received_1901142129912523Farvel og tak

I søndags var vi sammen med mormor til et udendørsarrangement her i Middelfart. “Naturens Dag”, som arrangementet hed havde bl.a. en lille stand med klovne med røde næser. Ella gik hen til en dreng, der havde klovnenæse på og spurgte, om hun måtte prøve den. Det måtte hun godt. Først tog hun den selv på næsen, og så vendte hun sig mod mormor, da hun gerne ville give mormor den på. Det havde de lidt sjov med. Derefter vendte hun sig atter mod drengen, gav ham klovnenæsen på og sagde: “Farvel og tak”, og så gik hun videre som det mest naturlige i verden.

Familiehygge 

Søndag aften, da vi kom hjem fra mormor, havde det været en god og lang dag. Ellas små fætre havde også været på besøg, og vi havde derfor sørget for masser af leg og udendørsaktiviteter.

Da Ella så ligger i min favn om aftenen kl. 21.35, og ser ret træt ud, ved jeg godt, at hvis hun falder i søvn “allerede” ved denne tid, vågner hun omkring midnat og er frisk som en havørn, så jeg siger:

“Ej, du skal da ikke sove nu.”

Hun kigger på mig med udtryksløse øjne, og svarer:

“Det har været sådan en lang dag”

Hun krammer sig indtil mig, og jeg svarer: “Nårhhh, ja.. Det var så hyggeligt..”, men jeg bekymrer mig samtidig om, at Ella måske allerede nu savner sine højtelskede fætre, og efter en måned med forskellige udfordringer, tilføjer jeg det mest pædagogiske, der længe er kommet over mine læber: “Mor er her…..” <3

Ella kigger på mig med store øjne og et taknemmeligt smil, og svarer: “Det er dejligt at være hjemme…”

“Nå, du er dejlig. Mor elsker Ella”, svarer jeg

Ella kigger på mig og svarer på samme pædagogiske måde, som jeg lagde ud med:

“Ella er her….”

 

Den lille søde papegøje har godt nok hørt efter i timen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer- og efterårstanker om livet som mor