Klædeligt med en ejerlejlighed?

Jeg var også ved clairvoyant

IMG_20150914_181128Mascha Vang skrev netop den anden dag om sit møde ved clairvoyanten Rikke Rasmussen. Pudsigt nok har jeg også været ved Rikke Rasmussen engang for en del år siden. Det var et opløftende møde, for ikke alene fik jeg en masse positive ting at vide – Rikke er også bare en super behagelig person. Hun kunne sige meget, som passede rigtig godt, dvs. om min personlighed og min familie, som hun ikke kunne have googlet sig til. Jeg havde fået hende anbefalet af en veninde, men hun var også med i et Bubber-program på et tidspunkt – og det var selvfølgelig Bubber, der for alvor overbeviste mig om, at jeg skulle tage til hende;-) Hvis de kendte bruger hende, må hun jo være dygtig;-) Om hun så bare er en god menneskekender og god til Google? Hmm, hvis en veninde gik til hende og var super glad bagefter, så ville jeg også være glad på hendes vegne, uanset hvor skeptisk jeg så selv var. Rikke fokuserer selvfølgelig også på de positive ting i tilværelsen – hvorfor bekymre sig unødigt?

Uanset hvad, var det bare en spændende oplevelse, som jeg måtte have med, selvom jeg da også var skeptisk, og egentlig stadig er det over for den alternative verden. Jeg tror på, at nogle ganske få er dygtige og kan give folk noget brugbart med på vejen. Jeg ser det som en luksus at bruge penge på, ligesom andre behandlinger, hvor forkælelsen er i højsæde. Hvem vil ikke gerne høre noget godt om sig selv i en times tid?:-)

   

2 kommentarer

 • Tea

  Hvad fortalte hun dig om dit liv. Kunne være lidt spændende at hører 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjertestreger

   Hun beskrev min kommende mand – meget præcis beskrivelse og så fortalte hun, at jeg kom til at leve af at skrive. Den måde hun beskrev processen på, er det jeg siden har hæftet mig ved, da det har passet rigtig godt. På det tidspunkt jeg var hos hende, var jeg knap færdig med min uddannelse, og det var svært at få job.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Klædeligt med en ejerlejlighed?