Påskens bedste øjeblikke

Ikke Instagram-kønt, men meget hyggeligt

IMG_20160330_213453Selvom jeg gerne så, at vi boede rigtig stilfuldt, ville BoBedre aldrig banke på hos os og spørge, om de måtte bringe en boligartikel. Der er som bekendt kun 24 timer i døgnet, og vi bruger dem ikke på indretningen herhjemme. Det har aldrig interesseret mig. Både min mand og jeg drømmer dog om at komme til at leve i et rigtig smukt hjem, men så skal der nok en indretningsdesigner til – eller en liste med indretningsprincipper, som vi følger slavisk 🙂

Vi er egentlig meget æstetiske begge to – bare ikke når det gælder vores hjem. Hold op, hvor kunne vi bruge meget tid på at diskutere design, dengang min mand havde restaurant i Alanya. Så kunne vi stå der og diskutere, hvilken farve dugene skulle være, og vi gik op i det med liv og sjæl. Herhjemme har vi en tilbøjelighed til at lade minderne bag interiøret tælle mere end æstetikken;-) Vi er rigtig glade for de ting, som vi har fået, der har en særlig historie. Vi fik et tyrkisk vævet tæppe fra en bekendt, som kendte mig, og gav os det i gave, da hun fandt ud af, at min mand var tyrker. Det giver noget særligt til hjemmet, når der er en særlig tanke bag hver ting. Jeg har også et krus, som min mand har købt til mig “fra Ella”, hvor der står ‘Mor’ på. Det holder jeg af, ligesom vi holder af de glas, som vi har fra den tyrkiske restaurant, som min mand engang havde. Det gør så, at når vi bare siger: “Ja, tak” til alverdens ting, så passer det ikke altid særlig godt sammen. Når jeg ikke er helt tilfreds med indretningen herhjemme, kan jeg alligevel godt finde et par ting, der er helt okay. Fx hjertet, som min mand skar ud til mig i træ, og som jo egentlig ikke er noget særligt – men alligevel… Det er nu sødt, at han har stået der i et sløjdlokale og skåret et hjerte til sin kone 🙂 Indretning med en historie – det er vist dét, vi gør os i, herhjemme:-) Det behøver jo selvfølgelig bare ikke at være modsætning til smuk indretning. Vi skal nok bare lige arbejde lidt på det æstetiske udtryk 😉 Siden vi fik Ella, har vores liv også været fyldt op med alt det nye – at vænne os til at være en familie, og ikke mindst det at søge om familiesammenføring, som jo tog en krig. Ligesom med så meget andet her i livet, er det nok vigtigt at finde en balance, så man fx skaber et dejligt og smukt hjem, men uden at det bliver så stift, at der ikke er plads til børnetegninger eller en hjemmelavet vase fra en god veninde. Samtidig skal ens hjem, ens base jo også være et sted, hvor man finder ro og hygge, og er der for mange forskellige stilarter og for mange ting, der tager ens opmærksomhed, kan det være på tide at være mere stringent med indretningen. I dag kom der faktisk nogen for at hente et par møbler, så vi er i gang! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskens bedste øjeblikke