Fejrer bondefamilier også valentinsdag?

Ikke alt ved mor-rollen, er lige elegant

IMG_20160316_183815Det var ikke elegance, som jeg havde mest af i dag, da Ella og jeg gik tur ved Assens Skovanlæg.

Det startede med det pinlige øjeblik, hvor jeg troede, at Ella og jeg var helt alene i skovanlægget, og jeg derfor kunne få hende til at løbe efter mig. En leg, hun elsker, men som kræver, at man virkelig sætter gang i de store armbevægelser – og råber: “Kommer du efter mig, Ella?”. Så det gjorde jeg selvfølgelig, og jeg havde kun fokus på, om hun nu grinte. Først fangede hun den ikke, og jeg måtte derfor gøre det lidt mere overdrevent.. SÅ fangede hun det! Men i det samme fik jeg øje på et nydeligt, ungt par, der kom frit frem et par meter længere henne. De havde åbenbart stået bag et stort træ! Klædt helt i sort, begge to, stod de i skærende kontrast til Ellas farverige flyverdragt og mit farverige tørklæde, jeg havde svunget omkring mig. De havde helt klart set os 🙂

Lidt pinlig berørt skyndte jeg mig at genne Ella væk fra stedet – med endnu en frisk fangeleg. Denne gang var det mig, der var efter hende! Jeg puffede hende blidt i ryggen for at sætte i gang, men vi løb kun få meter, før vi begge to faldt pladask i skovmulden…. Der var intet andet for, end at tænke: “Nå, men vi havde det sjovt”:-) Mor-livet er ikke altid elegant, men det giver til gengæld meget mening – især med bump på vejen, som man kan rejse sig fra igen;-)

Næste indlæg

Fejrer bondefamilier også valentinsdag?