Vi lærer hele livet - og nu er det tid til nye udfordringer!

Hvorfor kan han ikke bare dukke op helt tilfældigt?

“Du virker mere klar til at møde kærligheden, end du har gjort”, sagde min veninde forleden, og jeg blev lettet. Så skal det nok gå altsammen. Jeg vil jo gerne være klar til at møde kærligheden, men det er sket, at jeg har spærret øjnene op i ren vantro, når nogen har spurgt mig: “Nå, er du så begyndt at se nogen? Har du måske endda fået en kæreste…?”

Nu er jeg kommet videre…. Jeg synes, at det er helt hyggeligt, når folk spørger ind til emnet. Det er også hyggeligt at høre om andres søde kærlighedshistorier. Det er meget healende. Og når jeg stadig mangler troen på at finde kærligheden (helt tilfældigt) googler jeg: “Love at First Sight” – historier, og der dukker mange søde historier op – fra hele verdenen 🙂

Der er selvfølgelig stadig den moderne og handlingsorienterede mulighed at oprette en profil på Tinder. Mange har fundet kærligheden derigennem, og endda i et roligt tempo. Jeg var da også sekunder fra at tilmelde mig et betalingsabonnement på Tinder den anden dag. Der var bare en eller anden irriterende fejl, da jeg skulle indtaste mine bankoplysninger – som IKKE handlede om manglende dækning på kortet 😉 Og jeg tog det selvfølgelig som et tegn , at Tinder nok bare ikke er noget for mig.

Når nu Tinder ikke var noget i denne omgang, er der jo også et hav af andre datingsites, men der er langt fra tanke til handling i mit tilfælde. Indtil jeg evt. er klar til at oprette en profil, har jeg opsnappet alt, hvad der er at vide om, hvor singlekvinder møder en potentiel kæreste.

Via min research har jeg fundet ud af følgende:

  1. De finder manden på Tinder! Der er virkelig mange succeshistorier….
  2. De finder ham via arbejdet
  3. De finder ham via sommerfest med arbejdet, til singlefester eller til privatfester
  4. De finder ham via singlegrupper på Facebook

De finder ham altså IKKE i Netto….Men til gengæld er jeg stødt på reklamer for foredragsholdere, der kan lære mig at åbne mere op for at møde kærligheden og møde den helt rette. Det kunne jo også være meget spændende at tage til sådan et foredrag, men jeg vil hellere have Ella passet for at ses med veninder, end at få Ella passet, så jeg kan tage til et foredrag… Enlig mor, der prioriterer benhårdt 😉

Hverdagen som enlig mor – og selvstændig 

Hvis jeg skulle møde flere mænd helt tilfældigt, skulle jeg selvfølgelig ændre mine daglige rutiner…

Jeg handler ind om formiddagen – samtidig med pensionisterne. Jeg går aldrig ud og får drinks, da det tager tid og ofte foregår om aftenen, hvor jeg skal finde pasning til Ella. Jeg arbejder hjemmefra, så jeg bliver ikke inviteret til sommerfester med arbejdet, og jeg orker ikke at gå til fritidsaktiviteter i løbet af ugen, hvor jeg måske kunne møde lidt mænd. Jeg vil heller ikke melde mig ind i singlegrupper på Facebook, fordi det er for besværligt, og for offentligt og bare slet ikke mig. Jeg bliver aldrig inviteret til privatfester, da mine veninder har mand og børn, og ikke lige inviterer til fest, hvor der er singlemænd til stede. Så nej, manden i mit liv dukker nok ikke op tilfældigt…

Jeg må bare være mere social

Min plan er at ses noget mere med mine veninder, så jeg i det mindste kommer lidt mere ud og ikke forfalder til at bruge min hverdag på at se lange dokumentarer hver aften med et slumretæppe over mig.

Jeg har egentlig sådan et rigt liv på mange måder, hvor jeg hygger mig med Ella og har mange gode veninder, som jeg kan bruge tid på. Der er også babyboom i min omgangskreds, og jeg har sagt til dem alle, at jeg gerne vil være babysitter.

Der er jo også så mange ting at være taknemmelig for… 

Måske skal jeg bare leve i nuet og være taknemmelig for alt det, som jeg allerede har i mit liv af gode ting? Der er ingen mand at diskutere med, ingen konflikter, og jeg har rig mulighed for at gøre lige, hvad der passer mig. Jeg har mere tid, frihed og ro – for ingen forventer noget som helst af mig. Ingen kalenderkoordinering og snak om økonomi. Ingen kompromiser og lange tankespind om vores forhold. Jeg har kun Ella og mig selv at tage hensyn til… Det er da også skønt!

Ja, jeg tror lige, at jeg napper et par måneder mere, hvor jeg nyder at være single og koncentrerer mig om familielivet med Ella. Derudover begynder et nyt spændende kapitel, når jeg skal være lærer, som jeg skrev om i dette blogindlæg.

Mon ikke der er mange enlige mødre, der har det ligesom jeg?

Jeg tror, at der er mange enlige mødre, der har det ligesom mig… På den ene side drømmer vi lidt om at finde en sød mand, meeeen på den anden side, har vi det også så godt. Heldigvis er det sådan i år 2018, og det er da egentligt fantastisk, at vi står stærkt som dem vi er, og kan vælge til, når den rette dukker op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lærer hele livet - og nu er det tid til nye udfordringer!