13 grunde til, at det er sjovt at være mor til en tumling

Hvorfor hedder bloggen Hjertestreger?

hjertestreger.dkI går havde jeg en digital detox, da min oplader strejkede. Derfor opdaterede jeg ikke bloggen, selvom jeg ellers har sat mig for at opdatere med et dagligt indlæg i de næste 14 dage! Ligesom under en diæt tæller jeg dagene ned til, at jeg har nået mit mål. Jeg har nemlig udfordret mig selv i forhold til at blive mere synlig. Det er en udfordring, jeg har givet mig selv, da jeg er meget inspireret af forretningskvinden, forfatteren, bloggeren og mentoren Dorte Lytje. Hun har noget, hun kalder ‘Feminine Business Challenge’, som ligger i forlængelse af hendes arbejde som businessmentor, hvor hun opfordrer medlemmerne i sin ‘Feminine Business Circle’ til at gøre forskellige ting for at fremme deres business – bl.a. at gøre sig mere synlig for omverdenen. Nu tjener jeg endnu ikke penge på bloggen, men har som mål at gøre det med tiden.

Selvom jeg tæller dagene til, at jeg har fuldført min udfordring, elsker jeg at skrive her på bloggen! Det er virkelig en mental detox, hvor jeg renser hovedet for bekymringer, og kommer ind i et skriveflow, hvor jeg slapper godt af! Det har man brug for som mor engang imellem 🙂 Nu bruger jeg ikke tid i fitnesscenter eller går til andre aktiviteter, så bloggen er mit lille frikvarter.

Eftersom jeg ikke opdaterede i går, kommer der i stedet to blogindlæg i dag, da min oplader pludselig begyndte at virke igen. Det er en midlertidig oplader, som jeg bruger indtil jeg får min nye Apple oplader (som gerne skulle være uden stød denne gang).

Men hvorfor hedder min blog ‘Hjertestreger’? Jo, jeg ville gerne have en blog, der signalerede noget med bløde værdier, da jeg skriver om familier – og dét at følge sit hjerte. Den skulle signalere, at her er tale om en personlig blog, og at jeg inspireres af folk, der navigerer i livet ved hjælp af hjertekommunikation – og måske også går helt nye veje – såsom Andrea Hejlskov, der gik så langt som at flytte ud i skoven.

Og ‘streger’ i navnet kommer sig af, at dét at skrive jo er en stor del af mit liv. Børn, der skal lære at skrive, begynder at skrive ved bare at sætte en blyantstreg. Første spæde skridt til historiefortællingen. Så kommer de på, hvilket bogstav, blyantstregen skal forme, dernæst hvilket ord, det skal være, hvilken sætning og inden længe, har barnet skrevet en længere historie – sådan et barn var jeg i hvert fald;-)

Nu kom der ikke et blogindlæg i går, men med de tragiske begivenheder i Bruxelles var det meget fint med noget stilhed på bloggen. Der er mange alvorlige ting ude i verden, som vi skal tage os af, og at sende en god portion hjertevarme ud i dagligdagen er vigtigere end nogensinde. Denne blog er en lille daglig reminder om de gode ting, der også sker i hverdagen, så vi nærmer os hinanden, i stedet for at fjerne os fra hinanden.

Næste indlæg

13 grunde til, at det er sjovt at være mor til en tumling