Påskens bedste øjeblikke

Hvad er meningen? Lidt om rosenrøde blogs…

IMG_20160329_232904Som blogger er det en kunst at skrive ærligt om sit liv, men uden at det bliver rosenrøde fortællinger fra ende til anden, for det gider de færreste vel at læse? Samtidig kan det også være ubehageligt at være alt for privat, og det får andre vel heller ikke partout noget ud af? Der skal være en mening bag ordene, og så er skrivestilen mindre vigtig, for alle har hver deres stil. Der er læsere nok til os alle. Det er sådan, jeg tænker om det. Nogle af de bloggere jeg følger, er nogen, hvis skrivestil jeg aldrig kunne/ville kopiere, men der er noget sjæl og kraft bag ordene, og det er derfor, jeg følger dem.

Når jeg skriver blogartikler, spørger jeg altid mig selv: “Hvad skal andre kvinder bruge det her til?” Skal de underholdes? Kunne relatere til det? Blive klogere? Eller noget helt fjerde? Formålet er vigtigt, for ellers spilder jeg jo bare folks tid. Det værste jeg kunne forestille mig var, hvis en person fik det helt dårligt af at læse et af mine blogindlæg. Følte sig utilstrækkelig, forkert og måske endda skamfuld (over at være SÅ forkert). Der er bloggere derude, som garanteret ikke bevidst forsøger at få andre til at føle sig mindreværdige – men som i hvert fald ikke kæmper for det modsatte 🙂 Jeg går ind for søstersolidaritet – også i blog-verdenen 🙂

Jeg elsker at læse artikler med især kendte kvinder, der tør dele lidt af sig selv, også om det mindre pæne fra deres tilværelse. Det var så overraskende, da jeg på et tidspunkt læste en artikel om en kendt kvinde, der fremstillede hele sit liv som værende fuldstændig perfekt. Hun var lige blevet mor, og hun fortalte om både fødslen og efter fødslen som det mest rosenrøde i verden – og ja, selvfølgelig græd barnet sjældent! Fair nok, hvis dit barn sjældent græder – og hvor skønt, egentlig for alle parter, men er dit liv KUN rosenrødt? Er der nogen kvinder, der får noget ud af din fortælling? Det ville jeg have spurgt mig selv om, hvis jeg havde været hende. Hvis det handlede om, at hun gerne ville pleje sit perfekte image, så gjorde hun det godt, men hvor tilfredsstillende er det for hende selv i længden? Jeg følte mig helt forkert efter at have læst artiklen om hende, men det gav mig drivkraft til at holde fast i min egen jordbundne stil;-) Det skal være hyggeligt at læse med, og så er min blog for alle kvinder, i alle aldre. På bloggen vil jeg gerne vise de gode hverdagssider frem, men det skal være noget, som alle i princippet ville kunne opleve. Åbn døren ud til verden – og så ser du det. Det er dén følelse, som jeg håber, at mine læsere får. At vi i bund og grund er i den samme verden, med samme problematikker, udfordringer – og ikke mindst glæder 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskens bedste øjeblikke