Baby synes også, at Fyn er fin

Frygter du december måned med familien?

IMG_20151130_220935Frygter du december måned? Eller elsker du julehygge med familien?

‘Julen er hjerternes fest’ og det er snart nu, at vi alle samles med familien for at blive mindet om, hvorfor vi ses så sjældent!;-) Ej, så skidt står det ikke til hos os. Jeg glæder mig til at tilbringe tid med min familie under jul og nytår. De familiemedlemmer vi tilbringer mest tid med har især ét karaktertræk til fælles. De er generøse på den måde, at de viser os at vi er ønsket, ligesom vi viser dem, at de er værdsat. Engang læste jeg nemlig en artikel, hvor en psykolog udtalte, at det var klogt at holde sig væk fra nærige mennesker, da de også var nærige med følelser. Det er da tankevækkende, hvis det hænger sådan sammen.

I følge en undersøgelse fra 2014 havde hver tredje oplevet at cutte kontakten til et familiemedlem i en kortere eller længere periode. Det vidner om, at der også er en del konflikter i de fleste familier. I en familie er det både vigtigt at sætte tydelige grænser og at være rummelige og tilgivende – en svær balancegang. Jeg kan godt lide juletiden, fordi den indbyder til tilgivelse og forsoning efter svære tider – hvor mange julefilm er der ikke lige med det tema?:-)

I morgen kommer jeg med en lille guide til, hvordan du takler familien under julen. Der er jo ofte ting der går igen, såsom manglende anerkendelse eller uligevægtige relationer. Læs med og se, om du kan genkende noget og kan bruge mine forslag til at takle det? Jeg har altid interesseret mig meget for det at være en familie, hvorfor jeg gør mig klog på bloggen her;-)

Mit tema på bloggen her i december vil i høj grad være familien – så læs endelig med og se, om du kan genkende noget.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Baby synes også, at Fyn er fin