Selvfølgelig betyder de små observationer alverden!

Fotoalbum fra hverdagen med en tumling

img_20170206_193337_319Nu er jeg tilbage på bloggen! Der har ellers været meget stille på bloggen, og det skyldes, at Ella var syg i en uge, og så fortsatte føljetonnen af sygdom ved, at jeg fik influenza efterfølgende. Men slut med alt det sygdom, og nu vil jeg dele lidt billeder fra ugen der gik eller rettere de sidste 14 dage med lidt beretninger om familielivets aha-oplevelser – for både mor og barn 🙂

Her begynder fotoalbummet 🙂

Kanelsneglekage på den veganske måde

img_20170210_214049_623Den anden dag bagte Ella og jeg en vegansk kanelsneglekage. Den blev god, og jeg kunne godt tænke mig at blive inspireret af den veganske livsstil – selv min mand er blevet det efter dén kage! 😉 Han købte portobello-svampe den anden dag i stedet for kød, så han tænker også over at begrænse kød-indtaget. Jeg tager babyskridt hen imod den veganske livsstil ved at læse om det, og jeg har meldt mig ind i nogle grupper på Facebook for at vide mere om det. Sjældent har jeg set så meget lækker mad og kreative sjæle, der kan forvandle alle mulige traditionelle retter til lækker veganer-mad, meeeen det er en stor beslutning at blive veganer, og jeg véd med mig selv, at jeg nok ikke kunne være det 100 %, men 80 % veganer måske? Og én, som forøvrigt altid vil spise tyrkisk omelet i weekenden fra frilandsæg… Ja, jeg har mine forbehold, men trods alt lidt skridt på vejen til en grønnere verden.

Selv når Ella er syg, kan man gøre hende i godt humør

dsc_2827
Ella er nem at begejstre, og hun har så nemt til smil og latter. Selvom hun faktisk var ret syg på denne dag, hvor dette billede er taget, ser man det slet ikke. Hun er bare GLAD. Sådan en ren glæde, som vi voksne nok sikkert har glemt, hvordan føles. Jeg tror i hvert fald det er svært at genfinde samme glæde, som et lille barns glæde, men det smitter jo… Når vores børn er glade, er vi også 🙂

Det er ikke altid nemt at være mompreneur

img_20170209_114645_698Det er ikke altid nemt at være selvstændig, når man også lige skal passe sygt barn – eller selv er syg. Da jeg blev syg, var Ella heldigvis rask nok til at komme i dagpleje igen. Fra sygesengen var der smuk udsigt til haven, og så kunne jeg faktisk godt få arbejdet lidt, når bare jeg havde godt med kaffe og holdt et par ekstra pauser.

Ella elsker at hjælpe mor i køkkenet. Her bliver “trappestigen” vasket

img_20170213_123319_224Da Ella var syg ville jeg gerne skabe bare lidt variation i hendes hverdag, så hun ikke sad og så fjernsyn dagen lang. Jeg fandt derfor på, at hun skulle hjælpe mig med forskellige huslige ting, og hun elskede det 😉 Imens jeg rengjorde køkkenet placerede jeg hende foran hendes lille, grønne “trappestige”, som hun kalder den. Hun elsker trappestiger. Det er virkelig et ord, der har sat sig fast, og hun bruger skamlen konstant. Jeg sagde, at den trængte til at blive vasket, og hun vaskede løs i en halv time, og jeg havde hænderne fri til at gøre andre ting – og fik samtidig køkkengulvet vasket af alt det vandpjaskeri 😉

 

Nu vil jeg snart smutte ud af døren for at hente Ella og nyde, at alt er tilbage til normalen. Største overraskelse som mor er, hvor meget det trækker tænder, når børn og voksne er syge… Det er altid i sygdomsperioder, at vi får købt ekstra vitaminer og husket at indtage dem, så jeg tror snart, at jeg skal leve super sundt – måske ud fra de her leveregler, som jeg skrev i dette blogindlæg omkring sundhed 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig betyder de små observationer alverden!