5 hverdagsting, som er meget sjovere med en tumling

Den mest børnevenlige strand på Fyn

_20160913_101106

Ved stranden i Bogense

I lørdags var vi i Bogense ved den bedste børnevenlige strand, jeg længe har set. Jeg var afsted sammen med min mand, Ella og mormor. Det var helt nede for enden af marinaen i Bogense, at vi fandt denne strand. Via en lille strandsti kom vi frem til lækre sandbanker, og vi kunne se små “øer” af sand ude i det lave vand, hvor små børn legede omkring. Der var dejligt lavvandet, så vi ikke behøvede at være nervøse for Ella, og hun kunne løbe langt ud (med os i hænderne), uden at det gjorde noget.

Stranden mindede måske om strandene ved Rørvig, Blåvand eller andre populære steder – men det her var jo i Bogense! Ikke lige, hvad jeg forbandt med Danmarks dejligste strand. Det blev i hvert fald til Danmarks dejligste strand for lige præcis os.. Ella var toplykkelig over at kunne pjaske omkring i sandet, hvor der næsten ingen sten var, og ingen krabber, tang osv.. Okay, hun holdt en babykrabbe, men det var kun, fordi en dame var så sød at give den til Ella. Det er dét, man giver til børn i den alder – babykrabber 🙂 Den bed ikke! 🙂

Det var faktisk helt idyllisk altsammen. Min mand legede med sand med Ella og en pige ved navn Cornelia, omkring de 6 år. Hver gang han sagde Caroline, rettede jeg ham fra min slumrende tilstand på strandtæppet: “Cornelia… Hun hedder Cornelia!”.. Det er ikke nemt at lære dansk 😉 Men de havde det rigtig sjovt, og jeg var endnu engang imponeret over min mands evne til at lege med børn. Cornelia flækkede af grin, drillede ham, kastede vand og sand på ham, så han skreg op (selvfølgelig for sjov), og til sidst måtte han sige på fint dansk, at NU havde han brug for en pause.

Da vi gik op for at få is, inden turen gik hjem igen, sad vi med udsigt til havnekajen, hvor der var et par stykker, der nød en fadøl, imens de solede sig eller hoppede i fra badebroen. Det var ægte feriestemning, så selv min mand sagde: ”Det er ligesom Alanya!”. Så ved jeg altid, at mit valg af udflugt er godkendt 😉

Ella sad ved mormor og fik is, og hun begyndte at sige: ”Mor, briller”, ret insisterende, faktisk. ”Mor, briller”, gentog hun. Jeg vendte mig om, fordi hendes blik var naglet fast til noget. Sådan et lidt drømmende udtryk, hvilket er imponerende for en livlig 2-årig, men det var tydeligt, at hun var fanget af noget. Da jeg vendte mig om, så jeg at der var en ung kvinde med briller, der lignede mig ret meget, og lige da jeg lagde 2 og 2 sammen, sagde Ella drilsk: ”Neeej, det er IKKE moar…!”. Det sagde hun flere gange, så der ikke var nogen tvivl om, at hun bare havde noget, hun gerne ville fortælle os – at hende kvinden derhenne, lignede mor 😉 Hun har vist meget på hjerte – ligesom sin mor 😉

Nu er det lidt ærgerligt, at badesæsonen er ved at være forbi, men ellers må du skrive dig bag øret, at du kan tage til Bogense næste sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hverdagsting, som er meget sjovere med en tumling