Sommerferielæsning for mødre

Baby synes også, at Fyn er fin

DSC_0387Vi havde en skøn søndag i går. Det blev til en impulsiv tur til Faaborg. Her landede vi først og fremmest ved den nye havnepromenade, hvor der er et område med fint træunderlag, hvor vi satte Ella ned for at hun kunne kravle lidt omkring. Hun så straks en trappe, som hun gerne ville op af. Hun har aldrig kravlet på trapper før, men det var ingen forhindring;-)

Af yndlingssteder på Fyn er Faaborg nu med på listen. Smukke huse, dejlig havnepromenade og den omkringliggende natur med eksempelvis Svanninge Bakker gør den til et besøg værd. Vi var også lige forbi ‘Alanyakebab’, hvor min tyrkiske mand snakkede tyrkisk med indehaveren – altid hyggeligt at hilse på tyrkere i lokalområdet:-)

Da vi ankom til Faaborg satte vi os for at spise medbragt kage og drikke kaffe i solen. Her mødte vi så en anden børnefamilie – denne gang fra Rumænien, hvor vi straks fik lyst til at byde børnene på kage. På gebrokkent engelsk snakkede vi så alle sammen. Uanset religion, kultur eller land – kan man altid mødes omkring kage:-)

   

Næste indlæg

Sommerferielæsning for mødre