Nogle gange er en god gåtur alt, hvad der skal til

7 typer, der bør få en medalje, når du er mor til et småbarn #livetsommor

sketch-1518687417201

Der er de typer, som du aldrig helt får takket, når du møder dem på gaden, i toget eller på biblioteket. De typer, der gør en forskel for dig og dit barn! I det her blogindlæg får de en medalje! 

 

  1. Typen, der altid tænker på, om du og dit barn HAR DET GODT. Fx tænker på, om I lige kunne bruge et par hjemmestrikkede strømper, om din 2-årige kunne bruge noget legetøj eller typen der lige fisker en banan eller figenstang op ad tasken, når blodsukkeret er lavt hos den lille. Det gør en verden til forskel, at DU tænker på os…
  2. Typen, der virker til at have god tid – selv når det ikke passer. Typen, der altid svarer: “Jamen, jeg har skam ikke travlt”. Eller personen, der giver dig plads i trafikken eller rejser sig for dig i toget eller bussen. Det er personen, der tilbyder at underholde baby, imens du lægger varerne op på båndet i supermarkedet, og det er personen, der giver sig tid til at sige hej til dit barn. Dit overskud smitter – TAK!
  3. Typen, der er overbærende – selv når de ikke har grund til at være det. Typen, der giver dig et varmt smil og hjælper dig med klapvognen eller siger om dit barn: “Nå, jeg synes da, at hun/han tager det så fint” eller siger: “Det er der heller ikke noget at sige til”. Du redder vores dag igen og igen! 
  4. Typen, der sagtens kan huske, hvordan det selv var at være barn engang, og siger: “Jamen, sådan var vi jo også:-) eller “Det kender man jo fra sig selv, ikke sandt?”. Det er også typen, der husker tiden som enlig mor, travl mor eller bare træt mor! Du gør en forskel med dine overbærende sætninger, så bliv endelig ved!
  5. Typen, der ser hvor hårdt du arbejder og som anerkender alle de gode ting. Du har brug for at høre, at du er en fantastisk mor, men denne person gør noget andet. Noget, som er endnu bedre. Vedkommende kunne nemlig aldrig på at kritisere dig. Tak, fordi du med din kærlighed og tålmodighed lader os finde svarene selv, og giver rum til, at vi kan stråle som de mødre vi er!
  6. Typen, der pakker sandheder ind i så meget kærlighed, at du tager imod det med kyshånd. Sandheder som kommer fra et rent hjerte, uden projektioner, spil og drama. Det er de kærlige ord om andre måder, du kan gøre tingene på. Et ydmygt forslag. Vi elsker, at du vil os det absolut bedste!
  7. Typen, der egentlig var en fremmed på gaden, men på et splitsekund blev lukket ind i vores hjerter. Dig, der fik øjenkontakt med mit barn, lavede sjov med en eminent timing og med så meget varme og overskud, at mit barn græd af grin i de efterfølgende 15 minutter, efter at du havde vinket farvel…(True story, og DIG glemmer vi aldrig :-))

For hulan, hvor er der mange gode mennesker derude. Dig, der løfter en stemning, øser ud af dit overskud, giver ud af din tid og energi og aldrig, aldrig får os til at føle os forkerte.

Du gør verden til et bedre sted!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange er en god gåtur alt, hvad der skal til