Nye måder at kommunikere på

7 skønne ting ved at være mor til en tumling

DSC_1192Når vasketøjet hober sig op, og nætterne præges af Lillepigens til tider mange opvågninger, er det godt, at der også er mange skønne ting ved at være mor til en lille tumling. Det her er dagens 7 skønne ting, som jeg kom på.

  1. Når man kysser det sovende barn godnat, og hvisker: “Du er mors lille mus”, og barnet kvitterer med en høj snorkelyd lige ind i øret.
  2. Når man finder ud af, at man er sejere end man tror.. Når man fx en sen aften tænker, at der er gået en højdespringer tabt i én, når man på elegant vis OG helt lydløst hopper henover over den store forhøjning af en dyne i sengen, når Lillepigen sover oppe i sengen.
  3. Når det at lege – og fx være på legeplads ikke kun er til morskab for tumlingen, men også for mor;-) “Kom herover, Ella. Se, vi skal gynge”, lokker jeg, imens hun hellere vil studere et lille blad på jorden.
  4. Når man faktisk kan komme afsted med at gøre lidt grin ad barnet – uden at det giver ar på sjælen, men barnet bare synes, at det er hylemorsomt! Når hun fx udbryder en irriterende lyd, og man prøver at efterabe for at se hendes reaktion.. “Puha, hun griner, faktisk”… 
  5. Når man tager sig selv i at sige skøre ting, der tydeligt viser symbiosen mellem mor og datter;-) “Kom, Ella. Du skal i dagpleje. Så skal VI hen og lege” eller “Så skal VI ned i barnevognen”.
  6. Når man bliver fjollet med børnesange, og de ryger ind på lystavlen og bliver der for bestandigt – som gjaldt det liv eller død at kunne synge ‘Postman Per- sangen’ korrekt. Min tyrkiske mand er forøvrigt ved at lære den, så vi spoler frem og tilbage i videoen, hvilket heldigvis er lykken for Lillepigen at høre sangen igen og igen.
  7. Når man bliver en ekspert i ens barn og fx ved, at barnevognens køreretning har noget at sige i forhold til, hvor sjovt barnet synes det er at køre i barnevognen.  Det ER bare sjovere, når mor går ved siden af vognen og trækker afsted med barnevognen, fremfor at skubbe barnevognen…. Hmm, indimellem får hun sin vilje, for det er nu også skønt at høre hende sige: “Det er sjaaawwt” 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye måder at kommunikere på